Juniors: start van de activiteiten in 2024

Beste ouders,

Met dit bericht willen we wat meer duidelijkheid geven over het verloop van de activiteiten van de juniors komende weken. Aangezien alle juniorleiding momenteel examens heeft zullen er helaas geen activiteiten kunnen doorgaan in de maand januari.

De eerstvolgende “gewone” activiteit vindt plaats op zondag 4 februari.

Niet getreurd, wij voorzien echter alternatieve activiteiten voor de juniors die volgende weekends graag eens hun handen uit de mouwen steken. De rest van de (oud)leiding werkt sinds enkele weken aan het onderhoud van onze vletten. We zouden het zeker appreciëren mochten er ook een paar juniors meehelpen.
Hieronder een overzicht van de weekends waar er nog hulp welkom is.

  • Zaterdag 20 januari (voormiddag): maximaal 2 juniors
  • Zondag 21 januari (voormiddag): maximaal 7 juniors
  • Zaterdag 27 januari (voormiddag): maximaal 3 juniors
  • Zaterdag 28 januari (voormiddag): maximaal 6 juniors

Ook tijdens de krokusvakantie zijn de juniors welkom, we wachten nog tot we de beschikbaarheden van de rest van de leiding kennen om te schatten op welke dagen we zullen werken.


Help je graag eens mee? Stuur dan een mail naar juniorleiding.140@gmail.com of een berichtje naar Zeehond (04 71 56 40 33).
Laat ten minste 2 dagen voor de werkdag weten dat je zal deelnemen. We houden je op de hoogte of er al dan niet nog plaats over is.

Nog wat praktische info:
De voormiddag duurt ongeveer van 9u15 tot 13u (afhankelijk van hoe snel alles gaat). De bootwerken vinden plaats in de loods: Werkhuizenkaai 18 (halte Mabru). Doe warme kleren aan die vuil mogen worden.

Hopelijk tot op één van de weekenden,

Veel scoutsgroeten,

De leiding