Inschrijvingen

Zin om je aan te sluiten bij Roodbaard? Leuk! Dat kan!

Inschrijving nieuwe leden
Nieuwe leden zijn welkom bij de welpen vanaf 8 jaar (geboortejaar 2013), bij de aspiranten vanaf 11 jaar (2010) en bij de juniors vanaf 14 jaar (2007). Kom gerust eens langs tijdens een activiteit op zondag om kennis te maken. Nieuwe leden mogen gratis 4 opeenvolgende zondagen proberen en daarna definitief inschrijven door inschrijvingsgeld te betalen. Breng de eerste zondag een ingevuld inschrijvingsformulier mee, stuur het door, of vult er één ter plaatse in.

Inschrijvingsgeld
Het inschrijvingsgeld bedraagt 60 euro voor het eerste kind, 55 euro voor het tweede, 50 voor het derde, enz. Uw kind is pas definitief ingeschreven als het inschrijvingsformulier, online of ter plaatste, werd ingevuld en er €60 wordt overgeschreven op de Roodbaardrekening (BE47 7350 1631 4980) met als referentie ‘inschrijving 2020 + naam kind’. Voor wie dit bedrag een probleem vormt, zoeken we samen naar een oplossing (bijvoorbeeld gespreide betaling, SOM-fonds…). We vinden het belangrijk dat iedereen scouts kan zijn !

Uniform
Als je graag een (nieuw) scoutshemd wilt dan kan u deze bestellen bij Asagi (Sarah), Coscoroba (Marie) of door een mail te sturen naar el.roodbaard@gmail.com. Een hemd kost €35. Dit mag gestort worden op de Roodbaardrekening met als referentie ‘hemd + naam kind’. De eerste das krijgt u gratis, als u een nieuwe das wenst dan kost deze €7. Dit wordt eveneens overgeschreven op de Roodbaardrekening met als referentie ‘das + naam kind’.  Ook deze kosten zijn steeds bespreekbaar met de leiding.

Herinschrijving ‘oude’ leden
Voor ‘oude’ leden: aan het begin van het nieuw werkingsjaar vragen we jullie om DIT formulier in te vullen, i.v.m. het privacyreglement en eventueel aan te passen gegevens (verhuis, nieuw telefoonnummer…).

Voor verdere vragen: aarzel niet om een mailtje te sturen naar el.roodbaard@gmail.com.