Inschrijvingen

Zin om je aan te sluiten bij Roodbaard? Leuk!

Herinschrijving ‘oude’ leden

Voor ‘oude’ leden: aan het begin van het nieuw werkingsjaar vragen we jullie om DIT formulier in te vullen, i.v.m. het privacyreglement en eventueel aan te passen gegevens (verhuis, nieuw telefoonnummer…). Pas op, een inschrijving is enkel vervolledigd wanneer het inschrijvingsgeld gestort werd (zie hieronder).

Inschrijving nieuwe leden (scoutsjaar 2023-2024)

De inschrijvingen voor nieuwe leden gaan open op maandag 28/08/2023. Alle informatie zal dan beschikbaar zijn op deze pagina. Toch nog vragen voor dat het zo ver is? Stuur dan een mailtje naar el.roodbaard@gmail.com.

Inschrijvingsgeld

Het inschrijvingsgeld bedraagt 60 euro voor het eerste kind, 55 euro voor het tweede, 50 voor het derde, enz. Uw kind is pas definitief ingeschreven als het inschrijvingsformulier, online of ter plaatste, werd ingevuld en er het inschrijvingsgeld wordt overgeschreven op de Roodbaardrekening (BE47 7350 1631 4980) met als referentie ‘inschrijving 2022+ naam kind’. Voor wie dit bedrag een probleem vormt, zoeken we samen naar een oplossing (bijvoorbeeld gespreide betaling, SOM-fonds…). We vinden het belangrijk dat iedereen scouts kan zijn !

Uniform

Als je graag een (nieuw) scoutshemd wilt dan kan u deze bestellen bij Asagi (Sarah), Stern (Lou) of door een mail te sturen naar 140.bestellingen@gmail.com. Een hemd kost €40. Dit mag gestort worden op de Roodbaardrekening met als referentie ‘hemd + naam kind’. De eerste das krijgt u gratis, als u een nieuwe das wenst dan kost deze €7. Dit wordt eveneens overgeschreven op de Roodbaardrekening met als referentie ‘das + naam kind’.  Ook deze kosten zijn steeds bespreekbaar met de leiding.

Voor verdere vragen: aarzel niet om een mailtje te sturen naar el.roodbaard@gmail.com.