Inschrijvingen

Zin om je aan te sluiten bij Roodbaard? Leuk!

Herinschrijving ‘oude’ leden

Voor ‘oude’ leden: aan het begin van het nieuw werkingsjaar vragen we jullie om DIT formulier in te vullen, i.v.m. het privacyreglement en eventueel aan te passen gegevens (verhuis, nieuw telefoonnummer…). Pas op, een inschrijving is enkel vervolledigd wanneer het inschrijvingsgeld gestort werd (zie hieronder).

Inschrijving nieuwe leden

Voor nieuwe leden die wensen aan te sluiten bij de Welpen / Zeehondjes (geboortejaren 2012-2015) verwijzen we graag naar deze pagina voor alle informatie. We openen voor deze tak de inschrijvingen op 20 augustus om 20u via een online formulier dat per mail en op deze pagina gepost zal worden. In het online formulier zal DIT ingevuld inschrijvingsformulier geupload moeten worden. Bij groot enthousiasme werken we met een wachtlijst. Schrijf dus tijdig in!

Voor nieuwe leden die wensen aan te sluiten bij de Aspiranten (geboortejaren 2009-2011) en Juniors (geboortejaren 2007 & 2008) moeten we tot onze spijt werken met wachtlijsten. Hierdoor vragen we een mailtje te sturen naar aspirantenleiding.140@gmail.com voor Aspiranten en juniorleiding.140@gmail.com voor Juniors met naam & geboortedatum van het kind, waarna we kunnen bekijken of er nog plaats is in elke tak. We doen ons uiterste best om iedereen die scouts wilt zijn een plaatsje te geven!

Indien er bij Aspiranten of Juniors plaats vrij is of vrijkomt zullen we dus volgens de volgorde van de wachtlijst contact opnemen om langs te komen op een activiteit op zondag. Nieuwe leden mogen gratis 4 opeenvolgende zondagen proberen en daarna definitief inschrijven door inschrijvingsgeld te betalen. Breng de eerste zondag een ingevuld inschrijvingsformulier mee, stuur het door, of vul er één ter plaatse in.

Inschrijvingsgeld

Het inschrijvingsgeld bedraagt 60 euro voor het eerste kind, 55 euro voor het tweede, 50 voor het derde, enz. Uw kind is pas definitief ingeschreven als het inschrijvingsformulier, online of ter plaatste, werd ingevuld en er het inschrijvingsgeld wordt overgeschreven op de Roodbaardrekening (BE47 7350 1631 4980) met als referentie ‘inschrijving 2022+ naam kind’. Voor wie dit bedrag een probleem vormt, zoeken we samen naar een oplossing (bijvoorbeeld gespreide betaling, SOM-fonds…). We vinden het belangrijk dat iedereen scouts kan zijn !

Uniform

Als je graag een (nieuw) scoutshemd wilt dan kan u deze bestellen bij Asagi (Sarah), Stern (Lou) of door een mail te sturen naar 140.bestellingen@gmail.com. Een hemd kost €38. Dit mag gestort worden op de Roodbaardrekening met als referentie ‘hemd + naam kind’. De eerste das krijgt u gratis, als u een nieuwe das wenst dan kost deze €7. Dit wordt eveneens overgeschreven op de Roodbaardrekening met als referentie ‘das + naam kind’.  Ook deze kosten zijn steeds bespreekbaar met de leiding.

Voor verdere vragen: aarzel niet om een mailtje te sturen naar el.roodbaard@gmail.com.