25 februari: Oesterfeest

Beste ouders,

Het oesterfeest komt er binnenkort aan en wij hebben er alvast heel veel zin in!
Het feest gaat door op 25 februari en jullie zijn welkom tussen 11u en 16u. Het oesterfeest vindt plaats in de STOA zaal van de VUB, vrienden en familie zijn zeker welkom! Verdere informatie kan je terug vinden in onze uitnodiging die in bijlage is toegevoegd.

Hier alvast de registratielink voor de parking voor als je met de auto komt.

We willen ook een oproep doen naar mensen die nog voor desserts willen zorgen, zodat we ook dit jaar een vol desserten buffet kunnen aanbieden. Gelieve je hier in te schrijven, zodat we een overzicht hebben op wat meegenomen zal worden. Alvast bedankt voor de hulp.


Naast lekker eten kun je ook super leuke prijzen winnen met onze jaarlijkse tombola, dus reden te meer om naar ons oesterfeest te komen 🙂

Tot dan!