Wafelverkoop 2024!

Beste Roodbaarders,

Net zoals twee jaar geleden houden we ook dit jaar weer een wafelverkoop. Het is de bedoeling dat jullie niet alleen zelf een doos kopen, maar deze ook gaan verkopen aan familie, vrienden en buren. We doen dit om geld in te zamelen voor het onderhoud van onze boten en de bouw van onze toekomstige lokalen.

Ook dit jaar zullen de 3 leden die de meeste dozen verkopen een prijs winnen. Dus doe maar allemaal jullie best! 

Wat verkopen we?

– Vanillewafels 700g > €10

– Chocolade Wafels 700g > €10

– Zeevruchten  250g > €10

Hoe verkoop je een doos?

Vraag rond in je familie, op school, of klop aan bij je buren.

-In de bijlagevinden jullie een formulier met telkens twee strookjes. (Deze zullen we ook zondag 17/03 op de basis uitdelen) Één strook voor de verkoper (jij) en één strook voor de koper (familie, vriend, buur, …). Je vult dit in en houdt jouw deel bij. Het deel voor de koper geef je aan hen af als aankoopbewijs.

-Nadien kan je HIER dan de bestelling invullen. Je kunt dit telkens bij een nieuwe bestelling doen of alles in één keer, wanneer je zeker bent van je aantal verkochte dozen. Je zal een mail terug krijgen waarin je je bestellingen kan terug vinden, op deze manier hebben ook jullie een overzicht van jullie aankopen.

Daarnaast zullen wij om de zoveel tijd een update op Instagram posten met het aantal bestellingen en de tussenstand. Zo blijven wij en jullie ook op de hoogte van de gang van zaken.

-Alle formulieren moeten ten laatste op zondag 5 mei doorgestuurd zijn. Ook vragen wij om op die dag het volledige bedrag in één keer te storten op de rekening van Roodbaard (BE47 7350 1631 4980) OF het totaalbedrag in één keer cash te geven aan Ajaja of Coscoroba op de scouts. 

Jullie krijgen de wafels op zondag 19 mei. Zorg dus zeker voor een zak of iets dergelijks waarmee je de dozen kan vervoeren. Na de activiteit zal er ook een kleine prijsuitreiking zijn voor de winnaars 😉

Als er nog vragen zijn, kun je altijd een mail sturen naar el.roodbaard@gmail.com.

Véél succes, en doe jullie best he!

Groetjes,
De leiding