Eenheidsweekend 1-3 maart

Beste ouders & leden, 

Over een paar weken vertrekken wij met alle takken op eenheidsweekend. Op vrijdag 1 maart  verzamelen we om 17u30 aan de trappen buiten bij het Noordstation. We nemen vanaf daar de trein naar luik. Op zondag komen we terug rond 16u  opnieuw aan de trappen buiten (bij vertraging sturen we een berichtje naar de ouders). 

Inschrijven doe je via deze link:  https://forms.gle/buDG66bkK1ro2amZ9 (deadline voor organisatorische redenen : 28 februari). Het inschrijvingsgeld (38 euro)  kan gestort worden op de Roodbaardrekening (BE47 7350 1631 4980) met als referentie ‘inschrijving 2023 eenheidsweekend + naam kind’. Indien dit bedrag een probleem zou vormen, kan u ons contacteren via el.roodbaard@gmail.com of via 0471 56 40 33. 

Wat moet je meenemen? 

 • Uniform (aan hebben bij vertrek). Wie nog steeds geen volledig uniform heeft, laat dit weten.
 • Ingestapte stapschoenen
 • Warme kousen
 • Zakmes (niet voor welpen)
 • Warme kleren
 • Reservekleren en extra ondergoed
 • Regenjas
 • Muts, sjaal en handschoenen (wanten zijn het warmst!)
 • Eetgerief (gamel, bestek, beker, keukenhandoek)
 • Grote drinkfles
 • Dagrugzakje
 • Toiletgerief
 • Zaklamp
 • Slaapgerief: een winterslaapzak, slaapmatje en een extra dekentje (we slapen binnen, maar dat kan ook koud zijn!)de mutualiteit.Ing
 • Medische fiche (hier te vinden: voor leden jonger dan 16j of leden ouder dan 16j) met strookje van de mutualiteit. Informatie hierop ingevuld is vertrouwelijk en wordt vernietigd na afloop van het kamp.
 • Identiteitskaart of kids-ID
 • NIET MEENEMEN: snoep en geld.

Steek dit alles in een trekrugzak die je gemakkelijk zelf kan dragen!

Bij meer vragen, aarzel niet om de takleiding of eenheidsleiding te contacteren! Contactgegevens staan op de leidingspagina op de website. Tijdens het weekend zijn wij ook steeds bereikbaar voor dringende gevallen. 

Groetjes,

De Leiding