TOMBOLA

Wil jij graag eens een dagje zeilen op een gezellig jacht op het Grevelingenmeer? Samen zeehonden spotten? En genieten van een heerlijke picknick op een gezellig eiland? Dan is dit jouw kans! Je kan zo een prachtige trip winnen door mee te doen aan onze tombola! Eén ticket kost slechts €5. Hoe meer tickets je koopt, hoe meer kans je maakt ;).
Het is bespreekbaar wanneer de trip plaats zal vinden. Je mag één volwassene en eventueel één kind extra uitnodigen om samen met twee ervaren zeilers op pad te gaan.
Deze prijs niet gewonnen? Niet getreurd! Wij hebben voor jullie een mooie troostprijs voorzien. De 2e prijs die je kan winnen is een initiatie namiddag zeilen met de vletten op het kanaal! Je mag hier maximum vier extra personen uitnodigen om deze ervaring samen te delen. De dag waarop deze initiatie plaatsvindt is alsook te bespreken.

Je kan ticketjes kopen voor en na elke scoutsactiviteit. Op het sponsorweekend zijn ze ook nog te koop tot zaterdagnamiddag. Op zaterdagavond wordt tijdens de BBQ door een onschuldige hand de winnaars getrokken.

Alvast bedankt!
De stam