Wafelactie


Beste Roodbaarders,

Dit jaar zullen we voor de eerste keer een wafelverkoop houden! Dit houdt in dat we chocolade- en vanillewafels in een doos van 700g zullen verkopen voor €10.

Het is de bedoeling dat jullie niet alleen zelf een doos kopen, maar ook zélf gaan verkopen aan familie, vrienden en buren. We doen dit om geld in te zamelen voor het zomerkamp. Aangezien we dit kamp zo leuk mogelijk willen maken, hopen we dat alle leden minstens 5 dozen verkopen…

Er vallen ook prijzen te winnen voor de 3 leden die de meeste dozen verkochten. Doe dus maar allemaal jullie best!

Hoe verkoop je een doos?

Vraag rond in je familie, op school, of klop aan bij je buren.

Hier vinden jullie een formulier met telkens twee strookjes. (Deze werden op 13/03 ook al uitgedeeld, als je er geen hebt ontvangen of nog meer nodig hebt, dan kan je deze hier afdrukken.) Één strook voor de verkoper (jij) en één strook voor de koper (familie, vriend, buur, …). Je vult dit in en houdt jouw deel bij. Het deel voor de koper geef je af als aankoopbewijs.

Nadien kan je dan hier de bestelling invullen. Je kunt dit telkens bij een nieuwe bestelling doen of alles in één keer, wanneer je zeker bent van je aantal bestellingen. Wij zullen om de zoveel tijd een update op deze site posten met het aantal bestellingen. Zo blijven wij en jullie ook op de hoogte van de gang van zaken.

Alle formulieren moeten ten laatste op zondag 3 april doorgestuurd zijn. Ook vragen wij om op die dag het volledige bedrag in één keer te storten op de rekening van Roodbaard (BE47 7350 1631 4980) OF het totaalbedrag in één keer cash te geven aan Zeehond of Coscoroba op de scouts. Let op: 3 april is er geen scouts activiteit.

Het totaalbedrag willen we op één moment krijgen; de formulieren mogen jullie doorlopend doorsturen via mail. Op die manier kunnen we op de site onder het menu ‘wafelactie’ de tussenstand zetten om het wat spannend te maken.
Jullie krijgen de wafels op zondag 24 april. Zorg dus zeker voor een zak of iets dergelijks waarmee je de dozen kan vervoeren. Na de activiteit zal er ook een kleine prijsuitreiking zijn voor de winnaars 🙂

Als er nog vragen zijn, kun je altijd een mail sturen naar el.roodbaard@gmail.com.

Véél succes, en doe jullie best he!

Groetjes,
De leiding