Takweekend Juniors 2021

Beste ouders en leden,

Ons takweekend gaat voor de juniors dit jaar door van vrijdag 12 tot zondag 14 november. We spreken vrijdag de 12e af om 18u10 aan de hoofdingang van Brussel-Noord. We zullen daar zondag ook weer aankomen rond 15u. Moest dit veranderen laten we natuurlijk iets weten. 

Inschrijven doe je door 38 euro te storten op de rekening van Roodbaard (BE47 7350 1631 4980) met als vermelding ‘Takweekend juniors’ en je naam. Laat ook iets weten op ons e-mailadres (juniorleiding.140@gmail.com). Vermeld hier ook even voor het gemak bij of je kind vegetarisch is of niet.

We vragen om liefst voor 7 november iets te laten weten, zodat wij op tijd een idee hebben van het aantal leden dat meegaat. Als het bedrag dat we vragen voor u momenteel moeilijk ligt kan u dit altijd laten weten aan iemand van de juniorleiding en dan helpen wij u verder.

Wat neem je zeker mee?

 • Uniform en das 
 • Ingelopen stapschoenen + genoeg warme sokken
 • Warme kleren voor twee dagen
 • Regenkledij
 • Slaapzak en slaapmatje
 • Gamel en keukenhanddoek
 • Tandenborstel en tandpasta
 • Zaklamp
 • Gevulde drinkbus
 • Ingevulde medische fiche met stickers van de mutualiteit. Informatie hierop ingevuld is vertrouwelijk en wordt vernietigd na afloop van het kamp.
 • Identiteitskaart

Even voor de duidelijkheid. De aspiranten gaan datzelfde weekend ook weg maar gaan naar een andere plaats. 

Als er nog meer vragen zijn laat dit dan maar gerust weten.

Wij kijken er al naar uit om jullie terug te zien! Geniet eerst maar van de herfstvakantie.

Scoutsgroeten,
Juniorleiding