takweekend aspiranten

Ons takweekend gaat voor de aspiranten dit jaar door van vrijdag 12 tot zondag 14 november. We spreken vrijdag de 12e af om 18u20 in Brussel-Noord. We zullen daar zondag ook weer aankomen rond 15u.

Inschrijven doe je door 35 euro te storten op de rekening van Roodbaard (BE47 7350 1631 4980) met als vermelding ‘Takweekend aspiranten’ en je naam. Vergeet ook niets te laten weten op dit emailadres (aspirantenleiding.140@gmail.com)  Vermeld hier ook even voor het gemak bij of je kind vegetarisch is of niet. Doe dit liefst vóór 9 november, dan kunnen wij dit doorgeven.

Wat moet je zeker meenemen?

-Uniform en das                            -Ingelopen stapschoene

-Warme kleren voor twee dagen.                                                                            -Regenkledij.                                                                                                        -Slaapzak en slaapmatje.                                                                                              -Gamel en keukenhanddoek.                                                                                        -Tandenborstel en tandpasta                                                                                        -Zaklamp                                                                                                                          -Gevulde drinkbus                                                                                                          -Ingevulde medische fiche met stickers van de mutualiteit -Identiteitskaart

Even voor de duidelijkheid. De juniors gaan datzelfde weekend ook weg maar gaan naar een andere plaats. 

Als er nog meer vragen zijn laat dit dan maar gerust weten.

Wij kijken er al naar uit om jullie terug te zien! 

Groetjes,

De aspileiding