Heropstart van de Zeescouts

Beste ouders, beste leden,

Jullie hebben het zeer waarschijnlijk al gehoord: Jeugdbewegingen mogen herstarten, voor alle takken ! De leidingsploeg is hier uiteraard zeer verheugd mee. We starten opnieuw op zondag 7 februari.

Voor het goede verloop van komende vergaderingen vragen we jullie aandacht voor volgende belangrijke punten:
– Er wordt gevraagd om maar voor één buitenschoolse activiteit te kiezen per week. Moest er gekozen worden voor Roodbaard, vertrouwen wij erop dat dit de enige wekelijkse activiteit is.
– Iemand die ziek is, of in contact is geweest met iemand die het was, blijft thuis. Moest iemand ziek worden in de dagen na een activiteit, gelieve dit te melden.
– Probeer u zo goed mogelijk te houden aan de uren/plekken van aankomst en ophalen die hieronder staan, draag een mondmasker en houd afstand. Dankje om boven te blijven wachten voor het hek bij aankomst en ophalen van de leden.
– De activiteiten gebeuren uitsluitend buiten: warme kledij is aangeraden.

Welpen:
Voor de welpen wordt er u gevraagd in te schrijven door elke week een berichtje te sturen naar Coscoroba: (+32 476 69 00 43) en dit ten laatste tegen de 20u op de vrijdag voorafgaande de activiteit.
Aankomst: 14u, boven aan het hek. Daar zullen de welpen in één of twee bubbels verdeeld worden, naar gelang hoeveel welpen komen opdagen.
Ophaal: 17u, boven aan het hek.
Welpen zijn niet verplicht een mondmasker te dragen tijdens de activiteit.

Aspiranten: Aankomst: 14u, de leden worden verwacht beneden op de kade. Daar zullen de aspiranten in twee bubbels verdeeld worden.
Ophaal: 17u. We vragen aan de aspiranten om een mondmasker (comfortabel en die niet afzakt) te dragen tijdens de hele activiteit.

Juniors:
Aankomst: 13u, beneden op de kade.
Vertrek: 16u30
We vragen aan de juniors om een mondmasker (comfortabel en die niet afzakt) te dragen tijdens de hele activiteit.
We zijn zeer enthousiast om te kunnen herstarten.


Met vriendelijke scoutsgroeten,

De leidingsploeg