Geocache

Beste ouders

Het is lang geleden dat we elkaar nog gezien hebben, dus we vonden het tijd om nog eens iets te laten horen. We hebben een zoektocht georganiseerd, die jullie kunnen spelen met jullie gezin of met je 3 vrienden (met de juiste maatregelen natuurlijk). Als bijlage kunnen jullie een kaart + een brief vinden. Op de kaart staan punten waar dingen (kleine doosjes) verstopt zijn, en bij elk punt wordt een tip gegeven over waar je moet zoeken. Verstop de doosjes terug op hun plaats nadat je ze gevonden hebt, voor de volgende personen. Het is de bedoeling om in elk doosje een tip achter te laten en de letter op te schrijven die je in het doosje vindt. Als jullie het 10-letterwoord (de code) hebben gevonden mogen jullie dit mailen naar el.roodbaard@gmail.com en wij laten dan weten of prins Gabriël is kunnen ontsnappen. 

Stuur ook gerust enkele foto’s door van de wandeling zodat we er ook een beetje bij waren ;). Als jullie liever niet hebben dat dit eventueel op social media gepost wordt, laat dit zeker weten. 

Wanneer: vanaf dinsdag 29/12 tem zondag 3/01

Waar: Start en einde aan centraal station (vormt een lus)

Hoe: Te voet

Wat heb je nodig? Kaart , brief, stylo, alcoholgel (vooraf handen ontsmetten bij het aanraken van het materiaal), gsm met camera of fototoestel, een papier.

Als er iets niet duidelijk is over dit spel of als er eventueel materiaal ontbreekt dan mag u dit altijd laten weten via el.roodbaard@gmail.com en antwoorden wij u graag.

Hopelijk amuseren jullie hier zich mee, wij kijken alvast uit om jullie in de toekomst in het echt te zien!

Groetjes

De leiding

Ps: het verhaal in de brief is niet gebaseerd op waargebeurde feiten  😉