Eenheidsweekend 2023

Beste ouders en leden,


Ons eenheidsweekend is dit jaar spijtig genoeg een beetje ingekort doordat ons vastgelegde lokaal geannuleerd werd. We hebben op tijd een nieuwe locatie kunnen regelen, maar daar kunnen we pas vanaf zaterdagochtend 4/3 naartoe. Hoewel we dit zeer spijtig vinden, willen we er nog altijd het beste uit halen en zorgen we voor een onvergetelijk tweedaagse:)


Op Zaterdag 4 maart spreken we dus af om 7u20 aan de trappen voor de hoofdingang van Brussel Noord. We nemen van daaruit de trein naar Sint-Niklaas. Op zondag 5 maart keren we weer terug en spreken op de dezelfde plaats af in Brussel Noord om 14u30.


Inschrijven doe je via deze link:  HIER(deadline voor organisatorische redenen : 26 februari). Het inschrijvingsgeld ( 30 euro)  kan gestort worden op de Roodbaardrekening (BE47 7350 1631 4980) met als referentie ‘inschrijving 2023 eenheidsweekend + naam kind’. Indien dit bedrag een probleem zou vormen, kan u ons contacteren via el.roodbaard@gmail.com.

Wat moet je meenemen? 

 • Uniform (aan hebben bij vertrek). Wie nog steeds geen volledig uniform heeft, laat dit weten.
 • Ingestapte stapschoenen
 • Warme kousen
 • Zakmes (niet voor welpen)
 • Warme kleren
 • Reservekleren en extra ondergoed
 • Regenjas
 • Muts, sjaal en handschoenen (wanten zijn het warmst!)
 • Eetgerief (gamel, bestek, beker, keukenhandoek)
 • Grote drinkfles
 • Dagrugzakje
 • Toiletgerief
 • Zaklamp
 • Slaapgerief: een winterslaapzak, slaapmatje en een extra dekentje (we slapen binnen, maar dat kan ook koud zijn!)
 • Medische fiche (hier te vinden: voor leden jonger dan 16j of leden ouder dan 16j) met strookje van de mutualiteit. Informatie hierop ingevuld is vertrouwelijk en wordt vernietigd na afloop van het kamp. Gelieve dit uit te printen en af te geven voor vertrek.
 • Identiteitskaart of kids-ID
 • NIET MEENEMEN: snoep en geld.

Steek dit alles in een trekrugzak die je gemakkelijk zelf kan dragen!
Moesten er nog vragen zijn, laat ons deze dan zeker weten. Scoutsgroeten en tot snel!
De Leiding.