Paella en Oesterfeest

Over een paar weken, op zondag 12 februari 2023, is het weer zover. Dan organiseert BOS vzw haar jaarlijks Oesterfeest. Het feest zal, net als de afgelopen jaren, doorgaan in de STOA op de VUB-campus in Etterbeek (Zie plannetje onderaan de mail).
Tussen 11u30 en 17u hopen we jullie talrijk te mogen ontvangen.
 
De opbrengst van deze gezellige namiddag gaat naar Brussel Open Scouting vzw, kortweg BOS. Een vereniging die zowel financiële, praktische, maar ook morele steun biedt aan de twee Brusselse FOS-eenheden: 14e FOS De Faunaten en 140ste FOS Roodbaard.
 
Ook dit jaar is er een uitgebreid menu voorzien.
De klassieke opener, een half dozijn oesters, eventueel gepaard met een glaasje bubbels of witte wijn, kan niet ontbreken. Daarnaast zullen de kaaskroketten ook dit jaar menig liefhebber doen smelten.
Als hoofdgerecht kiezen we (wegens aanhoudend succes) opnieuw resoluut voor heerlijke, vegetarische dahl of rijkelijke paëlla.
 
Voor het nagerecht zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die graag een zelfgemaakt dessert toevoegen aan het dessertenbuffet. Om drie-, vier- of zelfs vijf-dubbele desserten te voorkomen, vragen wij om op voorhand via de volgende link te noteren welk dessert u meeneemt! Zo voorkomen we een te groot aanbod en de verspilling die daar vaak bij komt kijken. Wil je een dessert maken? Laat het even weten via deze link: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1x85rqK1cT0COKmKo9-GBRO8Y6oBgjl-vPKF1buOIaEM/edit#gid=0

De VUB-campus in Etterbeek is vlot bereikbaar:
Te voet en per fiets, maar ook met het openbaar vervoer (of de auto):

  • Metro: Lijn 5, halte Pétillon
  • Tram: Lijn 7 & 25, Halte VUB
  • Trein: Station Etterbeek
  • Auto: Ingang 6 aan de Pleinlaan

We kijken er al naar uit, tot dan!
De Leiding