Roodbaard breidt uit!

Beste ouders en leden,

Velen van jullie hebben misschien al iets opgevangen over de mogelijkheid dat Roodbaard met een zeehonden tak van start gaat. 

Deze ‘zeehonden tak’ zal, zeker voor het eerste jaar, een uitbreiding worden van onze al bestaande welpentak.  Dat wil zeggen dat de zeehondjes en de welpen één groep zullen vormen. De groepen zijn dus niet opgesplitst en ze zullen over het algemeen dezelfde activiteiten hebben.

Aangezien dit onze eerste keer is met deze nieuwe leeftijdsgroep hebben we besloten deze stapje voor stapje in onze scouts te introduceren. We beginnen dus eerst enkel met kinderen van 7 jaar, nu zijn dit degenen die in het jaar 2015 geboren zijn. Na volgend werkingsjaar herbekijken we dit. Het is namelijk onze wens om uit te breiden naar een volwaardige zeehondentak van leeftijd 6 tot 8. 

Wat de inschrijvingen betreft; die zijn voor welpen/zeehondjes al open! Om een idee te krijgen van het aantal nieuwe leden vragen we om dit formulier in te vullen. Vergeet niet om je inschrijvingsformulier erbij up te loaden. We werken bij groot enthousiasme met een wachtlijst. Het zou ons helpen als deze tijdig wordt ingevuld 🙂

De hele leidingsploeg kijkt uit naar de start van het nieuwe werkingsjaar en zijn erg verheugd samen met jullie deze nieuwe stap te zetten!

Voor de Aspiranten en Juniors blijven de inschrijvingen verlopen zoals de vorige jaren.

Vele scoutsgroeten,

De Leiding