Steun ons

Wil je graag een steentje bijdragen aan onze werking? Dan heb je een heel aantal opties! Bij vragen of interesse kunnen je altijd een mailtje sturen naar el.roodbaard@gmail.com.

Door heen het jaar kun je deelnemen aan tijdelijke inzamelacties (Kalenders, koekjesverkoop, enzovoort). Daarnaast kun je ons altijd helpen als kookouder op kamp, door een remorque te helpen verplaatsen, of door een lift aan te bieden aan extra leden wanneer je je kind komt ophalen van kamp.

Je hebt het ook misschien gehoord, of je hebt het gezien: het 140e FOS Roodbaard stak de handen uit de mouwen om haar werking voor de komende jaren te verzekeren met lokalen voor alle takken. Dankzij de Vlaamse Gemeenschapscommissie zijn de voorspelbare kosten van deze werken gedekt. Hierin ontbreken echter een leuke inkleding van het lokaal, meubilair, onderhoud en onvoorziene kosten tijdens de werken. Indien je ons wilt steunen om dit project tot een goed einde te brengen, willen we je graag uitnodigen om een bijdrage te leveren. Dat kan door een donatie te storten op de rekening van ons steuncomitee, de Grijze Loodsen, via BE 06 7350 2593 1522. We hopen elke toekomstige schenker te betrekken bij onze werking. Daarnaast zijn alle helpende handen welkom.

Tenslotte kun je via Trooper je online inkopen doen, waarbij de deelnemende bedrijven een beetje geld voor ons opzij zetten.