Sponsorweekend

Beste ouders en sympathisanten,

Wij, de stam (oud-leiding) van Roodbaard, nodigen jullie met veel enthousiasme uit voor het eerste ouderweekend van Roodbaard. 
Dit gezellige weekend is enkel voorzien voor roodbaard-ouders, sympathisanten en oud-leiding (stam).

Het doel van dit weekend is om op een leuke en laagdrempelige manier te sponsoren voor het zomerkamp van de aspiranten en juniors. Concreet gaan we het weekend van 30/04 tem 1/05 samen op pad te Gent. Voor wie nu denkt: ‘Oei, een heel weekend past niet voor mij!’. Niet getreurd! De planning zit zo in elkaar dat iedereen kan aansluiten wanneer het voor hun past. Zo kan u bijvoorbeeld pas zaterdagmiddag aansluiten, of zelfs zondagochtend. Voor de die-hards is overnachting ook steeds een mogelijkheid. 

Wij willen jullie een inkijk geven op hoe wij op weekend gaan. Zo staan er kanotochten, een stadsspel en een prachtige wandeling op de planning. Ook willen we jullie laten genieten van een gezellige bbq op zaterdagavond. Wie niet aanwezig kan zijn voor het weekend, maar toch heel graag wil aansluiten bij de bbq : dit kan ook! 

Hier nog even alle gegevens op een rijtje:

 • Datum: Zaterdagochtend 30/04 tem zondagnamiddag 1/05.
 • Locatie: Gent (er is een ‘shuttle’ voorzien voor de treinreizigers ;))
 • Kostprijs:
  – Volledig weekend (incl overnachting, ontbijt en lunch): €120
  – Volledig weekend (excl overnachting, incl lunch): €80
  – Dagprijs (incl lunch): €50
  – BBQ is excl deze prijzen gerekend. Meer info (prijzen, hoe bestellen,…) krijgen jullie later.
 • BBQ:
  – Zaterdagavond 30/04 om 18u.
  – Adres: Veerstraat 82, 9000 Gent (3e en 4e FOS De Wilde Eend).
  – De BBQ staat open voor iedereen, ook voor wie niet aanwezig kan zijn tijdens de dagactiviteiten. Ook de leden zijn welkom!
  – Vergeet niet; “een echte scout neemt zijn eigen gamel, beker en bestek mee” (dus neem dit mee).
  – Inschrijven via link hieronder.

Inschrijven voor het weekend kan vanaf nu door een mail te sturen naar stam.roodbaard@gmail.com en door over te schrijven op het rekeningnummer van Roodbaard (BE47 7350 1631 4980). Doe dit zeker voor zondag 24 april, om alles zo goed mogelijk te kunnen organiseren. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om een mailtje te sturen of eens te bellen. 

Inschrijven voor de BBQ doe je ook liefst voor 24 april, dit om voedselverspilling tegen te gaan. Dit kan je doen via deze link.

Indien jullie niet aanwezig kunnen zijn op het sponsorweekend, maar toch heel graag willen sponsoren, dan mogen jullie ook altijd een vrije bijdrage storten op ons rekeningnummer ;). Ook zijn er nog andere acties waarbij jullie het kamp kunnen sponsoren! Houdt hiervoor zeker de sitefacebook en jullie mailbox in de gaten.

Groetjes,

De stam van Roodbaard (Otter, Forel, Guppy, Zeepaardje en Schrijverke) 

PS. We’re so excited!