Steunacties

Om Roodbaard toe te staan om deze zomer op kamp te kunnen gaan met al de leden hebben we een aantal sponsorinitiatieven opgericht.

De reden van deze initiatieven is hoofdzakelijk het snel groeien van onze scoutseenheid over de laatste 4 jaar. Op deze periode zagen we een verdubbeling van onze aspiranten-tak en een verdrievoudiging van onze junior-tak. Dit motiveert ons enorm. Echter laat ons voor een reeks uitdagingen waaronder het aanschaffen van nieuw materiaal om met z’n allen op scoutskamp te kunnen vertrekken. Ook wensen we de kost van onze kampen in de maten van het mogelijke te drukken om iedereen de mogelijkheid te geven om op kamp te gaan. Voor ons mag iedereen scouts zijn!

Om iedereen de mogelijkheid te bieden om ons -op maat- te kunnen sponsoren en ook onze leden te betrekken hebben we het niet op één initiatief gehouden, maar hebben we voor 3 verschillende initiatieven gezorgd:

  1. De wafelverkoop: voor onze actieve leden!

Omdat de deelname van de leden ook belangrijk is binnen scoutswerking vragen wij onze actieve leden om elk hun steentje bij te dragen door mee te doen onze grote wafelverkoop. We hopen op een verkoop van 5 dozen per lid en verwachten dat iedereen zijn best doet om dit te behalen!

Alle info over de verkoop is te vinden op volgende pagina: Wafelverkoop.

2. Het sponsorweekend: voor ouders & sympathisanten!

Onze geliefde stam (oud-leiding) ging uit zijn dak om een ouder/sympathisanten-weekend te organiseren! Met de bedoeling het flexibel te houden voor alle deelnemers is het mogelijk om deeltijds mee te doen aan het weekend. Alle info over dit samenkomst-moment tussen sympathisanten is te vinden op volgende pagina: Sponsorweekend.

3. De tombola: voor wie niet kan meedoen aan bovenstaande initiatieven maar tóch zijn steentje wilt bijdragen.

Wil jij graag eens een dagje zeilen op een jacht op het Grevelingenmeer in Zeeland, NL? En genieten van een heerlijke picknick op een gezellig eiland? Dan is dit jouw kans! Je kan zo een prachtige trip winnen door mee te doen aan onze tombola. Alle info is te vinden op volgende pagina: Tombola.

Alvast veel dank!!

De leiding