Zeescouts, zeeskous, zeesKOUS?

Hebben hebben hebben! Via een groepsaankoop met andere zeescouts-eenheden kunnen wij uitzonderlijk dit jaar super coole ‘zeeskousen’ (heb je hem?) verkopen. Deze kousen passen niet alleen perfect bij stapschoenen én bij bootschoenen, maar zijn ook nog eens lekker warm en comfortabel. Met de winter en bijbehorende kampen, weekends en staptochten in aantocht komen ze dus goed van pas. Kom voortaan volledig in stijl én met warme tenen naar de scouts en koop een paar (of twee, of drie). Bestellen kan door een mailtje te sturen naar 140.bestellingen@gmail.com met het aantal, maat + naam kind vermeld. De maten zijn klein (35-38), middel (39-42) en groot (43-46). Een paar van deze limited edition kousen kost 6 euro, over te schrijven op onze rekening met vermelding ‘naam+zeeskousen’. Op is op, dus wees snel !

Wollige groetjes, de leiding (die er ook al heeft besteld)