PCR-test voor zomerkampen Aspiranten en Juniors

Beste ouders, Beste leden

Zoals jullie al weten gaan wij dit jaar op kamp naar Nederland. Lang was er hoop dat er versoepelde regels zouden zijn voor jeugdkampen in het buitenland, maar dit blijkt niet het geval te zijn. Daarom moet iedereen van 13 jaar of ouder die mee gaat op kamp voor vertrek en na terugkomst een negatieve PCR test kunnen voorleggen. Iedereen die nog niet volledig gevaccineerd is, heeft recht op 2 gratis PCR testen, vanaf 1 juli. Dankzij een sympathieke oud-leiding-dokter hebben wij de mogelijkheid om voor vertrek een gezamenlijk testmoment te organiseren!

Dit zal doorgaan op 3 juli, op onze basis. Als je hieraan wilt deelnemen, laat dit weten per mail naar el.roodbaard@gmail.com VOOR 30 juni. De testen zullen doorgaan tussen 10 uur en 12 uur. Na de inschrijvingen maken wij een uurschema, en krijg je een mail met het uur waarop je verwacht wordt.

Zeker meebrengen:

  • Klevertje van de mutualiteit
  • ID kaart
  • Ingevuld formulier (in de bijlage)
  • Aangevraagde CTCP code

Van deze gelegenheid zouden we dan ook gebruik willen maken om de fietsen de bagage voor de aspiranten te verzamelen. Dus het afzetten van fietsen en rugzak gaat NIET meer door op zondag 4 juli, maar op zaterdag 3 juli! Dit geldt ook voor de leden die niet getest moeten worden (jonger dan 13 jaar). De juniors kunnen nog steeds kiezen om hun fiets de ochtend van het kamp mee te brengen aangezien zij vertrekken op de basis.

Wie er niet bij kan zijn op 3 juli, dient op eigen initiatief een afspraak te maken voor een test. Wij zijn niet verantwoordelijk voor wie mee komt zonder bewijs van een negatieve test. Wie geen negatieve test kan voorleggen kan dus niet met ons vertrekken op kamp.

48 uur voor onze terugkomst vullen wij voor iedereen het Passenger Location Form in. Alle leden vallen onder het formulier van iemand van de leiding. Op basis van dit formulier krijgt de verantwoordelijke leiding dan te horen of er moet getest worden na thuiskomst, of niet. We houden jullie zeker op de hoogte tijdens deze laatste dagen van het kamp. Er wordt geen gezamenlijk testmoment voorzien bij terugkomst, dus houd er rekening mee dat jullie dit zelf eventueel moeten inplannen tijdens de dagen na het kamp.

We kunnen door het bos de bomen niet helemaal meer zien, maar we zien wel een super leuk kamp voor ons! We kijken er naar uit!

We houden jullie zeker op de hoogte als er nog regels zouden veranderen. Aarzel ook zeker niet om de leiding te contacteren bij vragen.

Groetjes

De leiding