Welpenkamp 2021

Beste ouders,
Het is zover, het welpenkamp mag doorgaan! Het kamp start op 24/07/2021 en eindigt op 1/08/2021. Even een paar dingen op een rijtje:

Inschrijven kan vanaf nu door een mailtje te sturen naar welpenleiding.140@gmail.com én 120 euro over te schrijven op ons rekeningnummer (BE47 7350 1631 4980) met als mededeling ‘naam+welpenkamp 2021’. Mochten er problemen zijn met deze prijs kan er altijd contact opgenomen worden met de leiding, er bestaat een fonds om hierbij te helpen. 

Het kamp gaat door in Everbeek (Breedstraat 5). Door gebrek aan openbaar vervoer vertrekken we met de fiets op kamp! Zorg dat de fiets goed in orde is, zodat we geen defecten hebben onderweg. Heb je geen fiets? Laat ons iets weten, dan proberen we iets te regelen. Heb je een fiets op overschot op welpenformaat, dan mag u dit ook altijd laten weten ;).

De fietsen worden op woensdag 21/07 tussen 11 en 12 uur afgezet aan de basis. Die gaan de remorque op en worden afgezet op de plek waar we de fietstocht starten na de treinrit richting de kampplaats.

We spreken af op zaterdag 24/07 om 8 uur aan het noordstation met rugzak! De rugzakken worden met een auto naar de kampplaats gebracht, ze moeten hiermee niet op de trein en fietsen. Wel vragen wij om een dag-rugzakje mee te nemen, met hierin een lunchpakket, drinkbus en een 10-uurtje. Op Zondag 1/08 om 11 uur kunnen de welpen afgehaald worden op de kampplaats (Breedstraat 5, 9660 Everbeek). Moest er een probleem zijn om ook de fiets op dat moment mee te nemen, dan mogen jullie ons altijd contacteren. 

Om veilig op kamp te kunnen gaan zijn er een aantal aandachtspunten:

  • Iedereen die 5 dagen voor kamp ziek geweest is mogen wij niet meenemen. Dit geldt voor alle soorten ziekte. Eerlijkheid is in het belang van iedereen.   
  • Vermeld op de medische fiche als je last kan krijgen van bepaalde symptomen, die “normaal” zijn (bijvoorbeeld allergie, migraine..).
  • Als iemand ziek wordt op kamp met eender welke klacht moet die persoon opgehaald worden. Houd hier dus rekening mee in jullie eigen plannen.  
  • Er moeten bubbels van 100 personen gevormd worden. Omdat we sowieso met minder dan 100 personen op kamp gaan, vormt dit voor ons geen probleem. 

Heb je nog vragen? Bekijk dan eerst de FAQ of stuur een mailtje.

Wat mee te nemen? De paklijst kan je hier vinden. Vergeet verder niet de kids-ID en ingevulde medische fiche mét klevers van de mutualiteit mee te geven. De medische fiche kan je ook hier vinden. Vul deze zeker in, wij mogen geen fiches van eerdere kampen bijhouden.

De leiding kijkt er alvast erg naar uit. Tot dan! ?

Groetjes
De welpenleiding