Zeilcursus Brugge 2021 (afgelast)

Beste ouders, beste leden,

Ook dit jaar wordt er opnieuw de Zeilcursus Stilstaand georganiseerd in Brugge! Wij willen jullie graag op de hoogte brengen van de huidige plannen, die omwille van de corona pandemie volledig onder voorbehoud zijn.

Alle aspiranten en juniors kunnen zich inschrijven voor de cursus. De cursus vormt qua technieken een goede voorbereiding op het zomerkamp, dus we raden zeker aan om deel te nemen.

WANNEER?

De cursus zal dit jaar gespreid worden over 2 weken, leden van Roodbaard mogen enkel inschrijven in de 2e week van de Paasvakantie. Voor ons zal de cursus dus plaatsvinden van maandag 12 april tot en met vrijdag 16 april.

INSCHRIJVEN

De inschrijvingen voor deze cursus gaan reeds van start op woensdag 17 februari om 20u. Zij die vorige jaren al deelnamen aan de cursus weten dat deze zeer snel volzet is, dit jaar zal dat niet anders zijn. Zet dit dus in jullie agenda als jullie zeker willen zijn van een plaatsje .

Inschrijven gebeurt via dit formulier. Je kan de link al eens testen, maar voor 17/02 om 20u zal deze nog niet nuttig zijn. Let op: Een volledige inschrijving bestaat uit het invullen van het formulier én het overschrijven van het deelnamegeld. Gebeurt één van beide zaken toch later, dan kan je alsnog ‘te laat’ zijn om in te schrijven.

WAT KOST DAT?

De prijs voor deelname bedraagt €100 voor de hele week. In die prijs is het handboek ‘Roeien en Zeilen op Stilstaand water’ niet inbegrepen, leden die al hebben deelgenomen aan de roeicursus zullen dit al hebben. Mocht je dit nog niet hebben kan je ons contacteren of het zelf bestellen via de FOS Shop. Wij herinneren u er graag aan dat wij altijd financieel kunnen tussenkomen als de inschrijvingsprijs moeilijk zou liggen.

Verder is het ook handig om te weten dat meer dan 1 week voor aanvang van de cursus, je jouw inschrijving nog kosteloos kunt annuleren. Als de annulatie minder dan een week voor aanvang gebeurt is er een geldige reden nodig (bijvoorbeeld ziekte) om het deelnamegeld terug te krijgen.

Praktische info volgt nog, maar wie wilt kan al meer informatie vinden via deze website.

Nog vragen over de inschrijving of de Zeilcursus zelf? Twijfels? Laat ons dan zeker iets weten, wij zullen graag jullie vragen beantwoorden!

Vriendelijke scoutsgroeten,

De leiding