Online Quiz 29/11

Beste ouders en leden,

Wij mogen nog steeds geen fysieke activiteiten plannen de komende weken, maar toch willen wij jullie graag nog eens zien. Daarom organiseren wij volgende zondag (29/11/2020) een online quiz! Deze quiz is voor iedereen, dus ouders broers en zussen mogen meedoen. Natuurlijk mag je alleen ook meedoen maar met hoe meer jullie zijn, hoe meer jullie weten! De quiz start om 15u stipt, dus wees op tijd. Om 14u30 krijgen jullie een mail met een link, om aan te sluiten in de teams meeting. Kijk zeker eens op voorhand na hoe teams werkt, normaal gezien hoeven jullie hiervoor niks te downloaden. 

Enkele regels:

  • Zet jullie camera aan, maar jullie microfoon op mute.
  • Jullie vullen de antwoorden van de vragen in via een google form. (Deze link krijgen jullie ook zondag.)
  • NIET valsspelen, dus geen antwoorden opzoeken via het internet. Het is een spelletje, valsspelen is niet cool.
  • Toon jullie mooiste lach en enthousiasme! 😉

Hopelijk zien wij jullie allemaal op zondag, wij kijken er alvast naar uit!

De leiding