Roodbaard mondmaskers (besteldeadline 8/11)

Beste ouders en leden

Zoals aangekondigd zullen wij Roodbaard mondmaskers verkopen! De mondmaskers worden verkocht voor €7 per stuk en zijn beschikbaar in 2 maten: senior (26 x 16,5cm) en junior (14 x 9cm). We zijn op zoek gegaan naar de beste prijs/kwaliteit verhouding: ze zijn 100% herbruikbaar en bestaan uit 3 lagen (die voldoen aan de EN 14683 norm).
Benieuwd naar hoe de mondmaskers er zullen uitzien? Onderaan het bestelformulier staat er alvast een preview!

Hoe bestellen?
U kunt een bestelling plaatsen door volgend formulier te openen en in te vullen. Opgelet: deze bestelling is pas geldig wanneer ook het bedrag op onze rekening gestort is ( BE47 7350 1631 4980). Wij zullen een bevestigingsmail sturen wanneer wij uw betaling hebben ontvangen.

Belangrijk: Wij sluiten de bestellingen af in de avond van zondag 8 november.

Wanneer mogen we ze verwachten?
Als alles goed gaat komen ze rond eind november bij ons aan. Door de huidige situatie met het coronavirus hebben we weinig zicht op hoeveel activiteiten er nog gaan mogen doorgaan. Naargelang de maatregelen zullen wij er voor zorgen dat u toch nog bij de mondmaskers geraakt of de mondmaskers tot bij u 😉 (Jaja, misschien zelfs een persoonlijke levering van de leiding in je brievenbus!)

Wij hopen dat jullie hier even enthousiast over zijn als wij!

Scoutsgroeten

De leiding

Voorbeeld Junior masker
Voorbeeld Senior masker