Roeicursus

Dag iedereen,

Volgend weekend is het roeicursus! Iedereen wordt  zaterdag verwacht om 6:30 buiten aan de hoofdingang van het station Brussel-Noord. Daar zullen jullie opgewacht worden door Sepia en Coscoroba (hun contactgegevens zijn te vinden op de leidingspagina).

Zondag zullen we bij terugkomst daar opnieuw staan. De cursus is gedaan om 17:00 dus wij hopen om zondag rond 19:00 uur terug in Brussel te zijn. Wij laten via sms het exacte aankomstuur weten zodra we daar zicht op hebben.

Bericht van de organisatoren:
Ondanks de covid-19 maatregelen, proberen wij iedereen toch de mogelijkheid te geven om deel te nemen aan onze roeicursus. Dit wil wel zeggen dat wij een aantal maatregelen moeten nemen om alles veilig te laten verlopen.Wij werken uitzonderlijk met een bubbel van 50 waar zowel cursisten als instructeurs toe behoren. Zo is het mogelijk om als cursist of instructeur zonder mondmasker de cursus ten volle te beleven.Wij zorgen ervoor dat er meerdere plaatsen voorzien zijn om de handen zoveel mogelijk te wassen en ook plaatsen waar het mogelijk is om de handen te ontsmetten. Wij maken dat het gehele weekend zo veilig en hygiënisch mogelijk kan verlopen.

Wanneer uw kind 5 dagen voor de cursus ziektesymptomen vertoont mag hij/zij NIET mee. Als iemand niet mee kan wegens ziekte wordt de deelname volledig terugbetaald mits het voorleggen van een doktersattest. Wanneer uw kind ziek is op cursus moet hij/zij in quarantaine en vervolgens naar huis, indien het om Corona gaat wordt de cursus stopgezet.

Inpaklijst:

– vertrekken in correct uniform
lunchpakket voor in de middag !
– toiletgerief
– slaapkledij
– slaapzak, matje, kussen
– regenkledij
– schoenen voor in een boot (geen stapschoenen)
– onderbroeken en sokken (genoeg)
– genoeg t-shirts, pullen en broeken
– pennenzak, schrijfgerief
– eetgerei (gamel, bestek) en drinkbus
– cursusboek als je die al hebt
– mondmasker 
– ingevulde medische fiche en ID
– een klein beetje zakgeld ( er is een bar met drankjes en koekjes


Scoutsgroeten en tot zaterdag!

De Aspi-Juniorleiding