Extra uitleg eerste scoutsdag

Beste ouders en leden

De eerste scoutsdag komt eraan! Op zondag 6 september mogen wij jullie verwelkomen op de basis. Zoals beloofd geven wij jullie graag wat extra uitleg over hoe de eerste scoutsdag in zijn werk zal gaan. Voor de eerste maand willen wij met 2 bubbels werken, dit wil zeggen dat de welpen een bubbel zullen vormen en de aspi-juniors een bubbel vormen. Bubbel 1, zijnde de aspiranten en de juniors, starten om 13:15 met de activiteit. Bubbel 2, zijnde de welpen, starten hun activiteit om 13:45. Ouders die kinderen in 2 bubbels hebben mogen hun kinderen om 13:15 afzetten. Wij vragen jullie om zich strikt aan deze uren te houden zodat er zo weinig mogelijk mensen op hetzelfde moment toekomen. Alsook wordt er gevraagd aan de ouders om steeds een mondmasker te dragen en de anderhalve meter te bewaren. Jullie mogen jullie kinderen inschrijven aan de inschrijvingstafel aan de poort. Wij vragen om, indien mogelijk het inschrijvingsformulier online in te vullen, om de wachttijden in te korten en zo min mogelijk contacten te hebben. Hier vinden jullie nog eens de inschrijvingsformulieren voor de ‘oude’ leden en voor de ‘nieuwe’ leden. Enkel de kinderen mogen doorlopen naar beneden. Om 17u eindigt de activiteit en worden de kinderen opgehaald boven aan de poort. Hier wordt er ook steeds een mondmasker gedragen en de afstand zo veel mogelijk bewaard.  

Wij zien jullie graag op zondag, tot dan!

Scoutsgroetjes

De leiding