Nieuw scoutsjaar 2020-2021

Beste ouders, leden en nieuwkomers

Goed nieuws! Na deze zomer die een beetje anders dan anders was, maar daarom niet minder leuk, mogen we terug starten met de wekelijkse activiteiten op 6 september 2020. Wij kijken enorm hard uit om jullie (opnieuw) te mogen verwelkomen op de basis!

Door de huidige situatie zal het er een beetje anders dan anders aan toe gaan. Wij mogen enkel activiteit geven in bubbels van 50 personen (inclusief leiding). Normaalgezien zijn wij allemaal samen met minder dan 50 personen, dus vormen wij één bubbel. Om (her)in te schrijven vragen wij jullie om dit zo veel mogelijk online proberen te doen. Er is een formulier voor de ‘oude’ leden en een formulier voor de nieuwkomers. Deze dienen jullie af te drukken en thuis in te vullen en zo de eerste zondag af te geven aan de leiding. Op deze manier proberen wij lang contact te vermijden.  Als dit allemaal niet zo gemakkelijk gaat voor jullie (u kan bijvoorbeeld niet afdrukken) en meer info wensen dan kunnen jullie dit ook bij ons ter plaatste doen. Ouders horen niet in onze bubbel daardoor zal dit wat anders verlopen dan andere jaren, wat jullie zullen merken op 6 september. Jullie krijgen meer info over hoe we dit gaan aanpakken, eens we dichter bij de startdatum van de activiteiten zijn.

Wij vragen ook aan de ouders om de afstand te bewaren en een mondmasker te dragen.

Hoe inschrijven?

Uw kind is pas ingeschreven als het formulier, online of ter plaatste, wordt ingevuld en er €60 wordt overgeschreven op de roodbaard rekening (BE47 7350 1631 4980) met als referentie ‘inschrijving 2020 + naam kind’. De nieuwe leden mogen vier opeenvolgende activiteiten gratis verzekerd proberen, daarna zou er ook inschrijvingsgeld betaald moeten worden. Als u meerdere kinderen hebt die naar onze scouts komen dan betaalt u voor het eerste kind €60, tweede kind €55, derde kind €50, …

Als je graag een (nieuw) scoutshemd wilt dan kan u deze bestellen bij Schrijverke (Stefanie), Guppy (Frédérique) of door een mail te sturen naar el.roodbaard@gmail.com. Een hemd kost €35 en mag gestort worden op de roodbaard rekening met als referentie ‘hemd + naam kind’. De eerste das krijgt u gratis, als u een nieuwe das wenst dan kost deze €7 en wordt eveneens overgeschreven op de roodbaard rekening met als referentie ‘das + naam kind’. 

Wij hebben (bijna) elke zondag activiteit op de basis van 13u45 tem 17u. Houd zeker de agenda op de website in de gaten voor meer info over afwijkende uren/ dagen (www.roodbaard.be).

Meer info komt nog en wij zien jullie graag op 6 september!

Tot dan,

De leiding