Koekjesverkoop

Dag iedereen,

Deze zondag houden we weer onze jaarlijkse koekjesverkoop! Dit is om geld in te zamelen voor onze scoutwerking. We spreken zoals gewoonlijk af om 13u45 aan de trappen van de Beurs. De activiteit eindigt om 17:00 op dezelfde plaats. De leiding heeft jullie nodig! Wij bakken heel veel koekjes die we kwijt moeten geraken. Dus twijfel zeker niet om te komen!

We hebben voor dit jaar iets extra bedacht: Een spel waar enkel prijzen zijn te winnen! Hoe meer pakjes met koekjes er verkocht worden, hoe meer voordeel jullie daar zelf ook uithalen. Per keer dat er 35 pakjes verkocht worden, krijgen jullie daarvoor iets in de plaats. Kijk snel naar de ‘koekjesmeter’ om te ontdekken wat dat is!

Wij zien graag alle schattige gezichtjes zondag op de trappen van de Beurs in het centrum van Brussel.

Groeten van jullie enthousiaste leiding!