Inschrijven

Komende zondag beginnen we er weer aan! We starten het jaar op 1 september om 13u45 aan onze basis met een eenheidsspel! Eindformatie om 17u.

Nieuw bij Roodbaard?

Leuk! Nieuwe leden zijn welkom bij de welpen vanaf 8 jaar (geboortejaar 2011), bij de aspiranten vanaf 11 jaar (2008) en bij de juniors vanaf 14 jaar (2005). Iedereen kan eerst 4 opeenvolgende zondagen gratis proberen, alvorens definitief in te schrijven. Nog vragen? Stuur een mailtje naar el.roodbaard@gmail.com!

De agenda met de komende activiteiten per tak zal een van de volgende dagen online komen (tabje ‘Agenda’ bovenaan de pagina). Activiteiten gaan doorgaans door op zondag, van 13u45-17u. Weekends en dagactiviteiten komen steeds in de agenda en worden meestal ook op tijd via e-mail aangekondigd.

Hoe inschrijven?

  • Vul een inschrijvingsformulier in en geef het af aan de leiding (het is een ander formulier voor nieuwe en voor ‘oude’ leden).
  • Stort het inschrijvingsgeld op onze rekening BE47 7350 1631 4980 met vermelding van ‘inschrijvingsgeld+naam’. Oude leden doen dit voor eind september, nieuwe leden na 4 opeenvolgende zondagen proberen. Het tijdig betalen is belangrijk i.v.m. verzekering!
  • Het inschrijvingsgeld bedraagt 60 euro voor het eerste kind, 55 euro voor het tweede, 50 euro voor het derde… Laat het ons zeker weten mocht dit bedrag een probleem vormen, dan zoeken we samen naar een oplossing (zoals bv. het SOM fonds of gespreide betaling). We vinden het belangrijk dat ieder kind naar de scouts kan!

Tot zondag! 🙂

Scoutsgroeten, de leidingsploeg