Welpenkamp 2019

Ook deze zomer gaan we weer op kamp met de welpen, van 3 tot 11 augustus. Even een paar dingen op een rijtje. 🙂

Inschrijven kan vanaf nu door een mailtje te sturen naar welpenleiding.140@gmail.com én 120 euro over te schrijven op ons rekeningnummer (BE47 7350 1631 4980) met als mededeling ‘naam+welpenkamp 2019’. Mochten er problemen zijn met deze prijs kan er altijd contact opgenomen worden met de leiding.

Het kamp gaat door in Framont (Rue de la montagne, 23). Door gebrek aan openbaar vervoer daar deden we eerder al een oproep om te carpoolen, maar we zoeken nog een paar ouders die willen rijden. Laat zeker iets weten als u dat ziet zitten. De laatste dag (11 augustus) is iedereen om 9 uur welkom voor een afscheidsontbijt. Graag wel laten weten met hoeveel personen jullie aanwezig zullen zijn, zodat wij weten hoeveel eten we moeten voorzien.

Wat mee te nemen? De paklijst kan je HIER vinden. Vergeet verder niet de kids-ID en ingevulde medische fiche mét klevers van de mutualiteit mee te nemen. De medische fiche kan je HIER vinden. Vul deze zeker in, wij mogen geen fiches van eerdere kampen bijhouden.

De leiding kijkt er alvast erg naar uit. Tot dan! 🙂

Groetjes
De welpenleiding