Takweekend Aspiranten

(paklijst werd onder dit bericht toegevoegd)

Beste ouders,

Volgend weekend (22 – 24 februari) vertrekken wij zoals reeds aangekondigd op takweekend met de aspiranten. Hiervoor spreken we vrijdag 22 februari in de avond om 18u20 af aan de Quick in het Noordstation.
Zoals sommigen onder jullie misschien al weten is het die zondag (24 februari) ook ons jaarlijks oesterfeest. Wij zorgen dat wij dan op tijd terug zijn (rond 11u30) om ook op het oesterfeest te zijn. Het oesterfeest zal doorgaan in de Stoa aan de VUB, meer informatie daarover is te vinden op onze site of facebookpagina. Hier kunt u tegen de middag samen met uw kind komen eten. Er zijn andere opties dan oesters, voor wie dat niet lust. Als u zelf niet aanwezig kunt zijn op het oesterfeest en/of pas later in de namiddag uw kind kunt komen ophalen vragen wij dat zij geld mee hebben zodanig dat ze ter plekken kunnen eten. Als het echt nodig is kunt u uw kind komen ophalen vanaf 12uur.

Om uw kind in te schrijven voor het weekend schrijft u het bedrag van €25 euro over op de rekening van Roodbaard (BE47 7350 1631 4980) met als vermelding “naam lid + Takweekend Aspiranten” én stuurt u een antwoord op dit bericht terug ter bevestiging. Voor vragen in verband met het weekend is dit het adres!

Wat moet er zeker meegenomen worden?
– Compleet uniform (heb je bij vertrek aan)
– Goede stapschoenen (heb je ook bij vertrek aan): Het is nog een eindje stappen naar de plek waar we zullen blijven overnachten, je zult dus blij zijn als je deze al aan hebt.
– Avond lunch voor op de trein (we gaan laat aankomen en zullen geen tijd hebben om uitgebreid te koken)
– gamel
– beker
– bestek
– slaapmatje
– slaapzak (en eventueel een extra dekentje voor moest het koud zijn in de nacht)
– Tandenborstel en tandpasta
– Drinkbus
– Klein dagrugzakje
– ID
– Medische fiche (https://fosopenscouting.be/sites/default/files/inline-files/MEDISCHE-FICHE_2018_16min.pdf)
– GEEN snoep en dergelijke, dat is nergens voor nodig en jullie zullen genoeg eten krijgen
– Dit alles stop je in een rugzak die je zelf makkelijk de hele treinreis kunt dragen.

Scoutsgroeten,
De Aspirantenleiding