werken containerlokalen

Beste ouders en sympathisanten,

Zoals jullie alvast weten zijn we bezig met onze containers om te bouwen tot bruikbare lokalen. Maar dit kunnen we als leidingsploeg natuurlijk niet alleen. Daarom zijn we op zoek naar extra werkkracht! 😀 concreet zijn we opzoek naar: – Iemand met een auto met eventueel een remorque of een camionette om materiaal te gaan halen in de GAMMA. – Mensen die op zaterdag 1/12 en/of zondag 2/12 willen komen helpen met de gevel van de bovenste containers te monteren (concreet betekent dat heel veel planken vijzen 😊 ), wij voorzien middageten en een gezellige avond na een zware dag werk 😊 – Vijsmachines dat we zouden mogen gebruiken op 1 en 2/12 😊 Wie zin heeft om te komen helpen of een vijsmachine ter beschikking wilt stellen kan een mailtje sturen naar el.roodbaard@gmail.com of gewoon Otter of Zeepaardje aanspreken voor of na een activiteit 😊

Groetjes,

De leiding!