Nieuw werkingsjaar en dia-avond

Beste roodbaarders, ouders en sympathisanten,

De zomer is weer gedaan, de kampen achter de rug. Het is dus weer tijd voor de start van een nieuw werkingsjaar. Vanaf 2 september zijn we weer (bijna) elke zondag te treffen van 13u45 tot 17u aan de basis.

Nieuwe leden zijn altijd welkom en mogen 3 zondagen gratis verzekerd komen proberen. Na 13 jaar zijn wij door de inflatie en stijgende verzekeringsprijzen genoodzaakt het inschrijvingsgeld iets te verhogen. Dit komt neer op 60 euro voor het eerste kind, 55 euro voor het tweede, 50 euro voor het derde enzovoort. Deze bedragen zijn altijd bespreekbaar met de leiding, aarzel niet om hierover contact op te nemen.

Verder zijn dit de kampdata voor volgende zomer:
              – Juniors vertrekken van 6 t.e.m. 20 juli
              – Aspiranten vertrekken van 13 t.e.m. 27 juli
              – Welpen vertrekken van 3 t.e.m. 11 augustus

Het eenheidsweekend (voor alle takken) zal dit jaar plaatsvinden van 15-17 maart.

Andere belangrijke data voor dit jaar zijn te vinden in de agenda (hier rechts of tabblad boven “Agenda”). Wekelijks de website en meer specifiek de agenda checken is de beste manier om van alles op de hoogte te blijven. Klik op de datum of het agenda-item om het volledige bericht te lezen en te zien voor welke tak dit geldt (groen=welpen, blauw=aspiranten, rood=juniors, roze=leiding).

Ook zijn wij volop bezig met de werken aan onze nieuwe lokalen. Wij zijn altijd op zoek naar extra mankracht en/of expertise. Mocht u dus geïnteresseerd zijn om mee te helpen, laat dit dan zeker weten aan de eenheidsleiding.

Ten laatste organiseren wij op 9 september om 17u30 (na de gewone activiteit) een gezellige dia-avond om een beetje na te genieten, te babbelen en naar een mooie selectie foto’s en filmpjes van het afgelopen jaar te kijken. Voor de dorst en de honger na de activiteit is er een bar en verkopen wij hot-dogs (ook een veggie alternatief). Breng gerust broertjes, zusjes, neefjes, vrienden, oma’s, opa’s en andere coole mensen mee.