Zomerkamp Roodbaard 2018

Beste Roodbaarders,

 

Om nogmaals de geruchten betreffende de zomerkampen van 2018 te bevestigen: we vertrekken deze zomer op eenheidskamp. Om echter de interesses van de verschillende takken te combineren, zijn we voor een deel samen en voor een deel apart.

Omdat ons kampterrein op enige afstand ligt van de bewoonde wereld, willen we ook iedereen vragen om een fiets in goede staat te voorzien. Concreet maken we dus de volgende afspraken:

De Juniors vertrekken op maandag 2 juli aan de basis om 09u00 met hun bagage én hun fietsen. Op maandag 16 juli zijn zij in de late middag terug in het Noordstation.

De Aspiranten vertrekken op vrijdag 6 juli aan de basis om 09u00 met hun bagage én hun fietsen. Op vrijdag 20 juli verwachten wij hun ouders op het kampterrein voor een afsluitend ontbijt om 09u00 om daarna de kinderen op te halen. We willen jullie vragen om jullie aanwezigheid op dit ontbijt te bevestigen in het inschrijvingsformulier onderaan.

De Welpen vertrekken op woensdag 11 juli aan het Noordstation om 10u00 met hun bagage. Zij kunnen hun fietsen komen afzetten op 2 juli of op 6 juli, dit kunnen jullie aanduiden in het inschrijvingsformulier onderaan. Op vrijdag 20 juli verwachten wij hun ouders op het kampterrein voor een afsluitend ontbijt om 09u00 om daarna de kinderen op te halen. We willen ook jullie vragen om jullie aanwezigheid op dit ontbijt te bevestigen in het inschrijvingsformulier.

Het dichtstbijzijnde adres is Rue d’Harchies 35, 7322 Bernissart. Het kampterrein bevind zich aan het water ten zuiden van de sluis, zoals aangeduid op de onderstaande foto.

Een precieze lijst met de nodige bagage per tak wordt later gecommuniceerd.

Wat de inschrijvingen betreft, vragen we aan alle leden om zich te registreren via dit formulier (één registratie per kind). Bij deze registratie dien je ook een digitale versie in PDF* van de medische fiche te uploaden, deze kun je hier downloaden.

*Indien je niet vertrouwd bent met het PDF-formaat, neem dan zeker hier een kijkje.

Het inschrijvingsgeld bedraagt €110 voor de welpen en €165 voor de Aspiranten en de Juniors. De inschrijvingen zijn pas compleet na het overschrijven van dit bedrag op het rekeningnummer BE47 7350 1631 4980 met vermelding van je naam en je tak. Deze bedragen zijn bespreekbaar met de leiding.

 

Stevige linker,

de leidingsploeg

Locatie Kamp