Roeicursus stilstaand 2017

Zoals eerder gezegd, organiseert FOS het weekend van 30/09-1/10 weer de roeicursus stilstaand water in Oostende. Wie vorig jaar niet geslaagd was, tweede keer goede keer! Wie wel geslaagd was, op naar de commando cursus!

Het is belangrijk dat jullie inschrijven VOOR 18 SEPTEMBER! Te laat=te laat 🙁 Inschrijven doe je door het formulier op deze (http://vloot.fos.be/roeicursus-stilstaand/) pagina in te vullen én 25 euro te betalen op de rekening van Roodbaard (BE47 7350 1631 4980) met als mededeling ‘naam + roeicursus stilstaand 2017′. Heb je nog geen cursusboek? Vergeet dat niet te vermelden bij je inschrijving, stort 35 euro ipv 25 op onze rekening en dan krijg je bij aankomt op de cursus een mooie map. 🙂

Wat neem je mee?

 • Lunchpakket voor zaterdagmiddag
 • Regenkledij (jas+broek)
 • Reservekledij
 • Toiletgerief
 • Ondergoed voor een weekend
 • Eetgerief (gamel, bestek, beker, handdoek)
 • Slaapgerief (matje, slaapzak, extra deken)
 • Roeicursus!!!
 • Schrijfgerief en papier
 • Zakmes (laat die grote Moramessen maar thuis, een kleintje volstaat deze keer..)
 • Zaklamp
 • Klein beetje zakgeld (voor een drankje ’s avonds als je wil)

Cursisten moeten zaterdag om 9u aan de Spuikom in Oostende zijn. Helaas heeft de NMBS het geniale plan opgevat om dat weekend aan het spoor te werken tussen Brugge en Oostende… Het zou dus fijn zijn als een paar ouders kunnen rijden om iedereen ter plaatse te krijgen. Als dit niet lukt kunnen we een vervangbus van de NMBS nemen, maar dat wordt heeeeel vroeg opstaan. Voor de terugweg nemen we wel het openbaar vervoer.

Zie je het zitten zaterdagochtend een aantal mensen mee te nemen naar Oostende? Graag een mailtje naar aspirantenleiding.140@gmail.com,  en een hele dikke dankuwel van ons! 🙂

Tot dan!

Otter