Zomerkamp aspiranten

Binnen een dikke maand vertrekken de aspi’s op kamp! 😀 Tot nu toe hebben de volgende mensen ons officieel laten weten dat ze mee gaan: Elisa, Kai, Zhao, Minne, Nanette, Marie, Henry, Ismael, Joyce, Miro, Naïssia Inschrijvingsgeld is €165 op BE47 7350 1631 4980 met als mededeling je “naam + zomerkamp aspiranten 2017″. We hebben hier en daar al wat tipjes van de sluier opgelicht over wat we gaan doen, maar meer tipjes gaan er niet komen dus er naar vragen heeft geen zin. 😉 Afspraak aan de aanlegplaats in Boom (adres: Kaai 40, 2850 Boom – herkenbaar aan Loungebar Trattoria Kaai 😉 ) op 7 juli, om 7 uur ’s morgens. Jullie nemen het volgende mee: (ALLES van de lijst, maar niet te veel want de boten zijn klein!!)
 • Een lunchpakket!! voor de eerste middag
 • Correct uniform (als je iets niet hebt laat dat even weten)
 • Slaapgerief: slaapzak en matje
 • Eetgerief: gamel, bestek, beker en afdrooghanddoek
 • Grote drinkbus (1 liter is fijn)
 • Zakmes! (als je dat niet hebt en een wilt kopen: advies bij de leiding te krijgen :p )
 • Zaklamp (liefst koplamp) en reserve batterijen
 • Zonnecrème en hoofddeksel
 • Regenkledij: regenjas EN regenbroek
 • Reddingsvest als je die zelf hebt. Wie geen heeft laat dat op tijd weten aan de leiding!
 • Zwemkleren
 • Stapschoenen
 • Gewoon paar schoenen
 • Sandalen, waterschoenen, whatever frisse schoenen die nat mogen worden
 • Max 5 t-shirten (waarvan je er 1 aanhebt)
 • 2 lange broeken en 2 korte broeken
 • 2 warme truien met kap
 • Toiletgerief: ecologische zeep (ecover, sanex, colruyt…geef je geld niet aan een dure van de apotheker), handdoek (zo een sneldrogende die klein opvouwbaar is is handig), tandpasta en tandenborstel, haarborstel.
 • Ondergoed en sokken voor 2 weken kamp (beslis zelf maar hoe veel 😉 )
 • Medische fiche met gele klevers
 • Identiteitskaart of kids-ID
 • Trekrugzak
Steek al je rommel in een waterdichte zak. Gebruik best geen vuilzakken of iets in die aard. Zak overboord=spullen nat. Alles wat lijkt op dit model is goed! Vertrouw geen “waterdichte” zakken met een rits! 21a1a80003_2626_11 Je kan er in de decathlon vinden die van heel goede kwaliteit zijn maar ze zijn wel wat duur. Je kan ze goedkoper vinden op het internet (let wel een beetje op…) of in de FOS-shop in Gent. Voor een 20-tal euro kan je al een groot model vinden (met 60 liter kom je zeker toe). Investeren in een degelijke zak is wel nuttig om je kampspullen de komende jaren droog te houden. Forel kan deze zakken gaan halen in Gent en meebrengen tegen het kamp!!!!! Bestel deze bij Otter en zij zal dit doorgeven aan Forel. In de Fos-shop kosten ze 19,90 euro. Schrijf dat bedrag dan ook over op de Roodbaardrekening met vermelding van naam + waterdichte zak (doe dit via een aparte overschrijving, niet tezamen met de betaling van het kamp dus. Dit voor de duidelijkheid). Bestellingen voor zakken moeten binnen zijn VOOR 28/6!!!! Er is geen 100 procent garantie dat  de Fos-shop voldoende zakken in voorraad zal hebben, in dit geval laten we dat tijdig weten en krijgen jullie het geld terug. hou er dus rekening mee dat jullie achteraf misschien toch nog naar de Decathlon zullen moeten. (Oh ja neem ook een sleutelhangertje mee, deze zakken zijn namelijk allemaal identiek en dit zou heel verwarrend kunnen worden als niemand zijn zak van een andere zou kunnen onderscheiden, daarom : sleutelhanger!) Neem zeker ook een trekrugzak mee. Deze moet niet in de waterdichte zak passen, maar VERGEET HEM NIET. Het wordt wel duidelijk wat we daar mee gaan doen. 😉 Scoutsgroetjes De aspileiding die al mega veel zin heeft in het kamp!!!