Welpenkamp 2017 inschrijvingen!

Het is weer bijna zomervakantie en dat betekend dat wij weer een spannend kamp organiseren voor de welpen! Dit keer gaan we naar het verre Herentals. Je kan je nu dus OFFICIEEL inschrijven (hoe cool is dat?! :D) We gaan van zaterdag 29/7 tot zondag 6/8. Wij spreken af ’s ochtends om 8u00 aan de QUICK in het Noordstation. Wij zullen zondag 6/8 in de late namiddag terug aankomen (exact uur wordt nog gecommuniceerd) en verzamelen weer aan de Quick in het Noordstation. Mochten jullie een kaartje willen sturen dan is dit het adres: Bosbergen 1 2200 Herentals. Vermeld bij de adressering zeker ook de naam van onze scoutseenheid (Roodbaard) ๐Ÿ˜‰ wij zullen namelijk niet de enige scoutsgroep zijn op dat terrein. Zoals gewoonlijk vragen wijย  om een mailtje te sturen naar Forel (anthony.everaert@gmail.com) wanneer je je wenst in te schrijven voor het kamp.ย  Het inschrijvingsgeld bedraagt 100 euro en kan worden overgemaakt op de rekening van de scouts (BE47 7350 1631 4980) met vermelding van “Zomerkamp welpen 2017 + naam kind”. In dit bedrag zit alles vergoedt; Eten en drinken, huur kampterrein, vervoer, vervoer materiaal, verzekering… Mogen wij vragen om bij vertrek bijgesloten medische fiche ingevuld alsook ee aantal klevertjes van de mutualiteit aan de leiding te overhandigen + SIS/kidsID. Wij vragen deze fiches elk jaar opnieuw aangezien deze info snel veroudert en wij deze wettelijk ook niet mogen bijhouden na het kamp. Medische fiche TRAVO met HT ouders Wat heb je nodig:
 • Je hemd en das (duuuuh!!!…) Mocht je er nog geen hebben maar er toch een willen dan kan je hiernaar vragen bij Forel (ook via mail of SMS) , hij zorgt ervoor dat je er een hebt op kamp!
 • een lunchpakket voor dag 1
 • SCHOENEN! m.a.w.:
  • Goede gesloten schoenen waarop je comfortabel kan stappen (NEEN wij gaan geen marathons wandelen ๐Ÿ™‚ )
  • sandalen voor als het warm is of als we in het water gaan.
  • een extra paar gesloten schoenen voor het geval je eerste paar doorweekt is (of kwijt…)
 • Voldoende ondergoed voor 9 dagen
 • Kleren. Volgens onze aanwijzingen (uit ervaring weten wij dat dit volstaat) :
  • 6 t-shirts
  • 4 broeken (2 lange, 2 korte)
  • 1dikke trui
  • 1dunne trui
  • 1 regenjas
  • ZWEMKLEDIJ!!
 • slaapzak en MATJE (graag geen veldbedje, dit is onpraktisch en asociaal ๐Ÿ™‚ )
 • een KLEIN knuffeltje voor ’s nachts
 • een fleece dekentje voor in je slaapzak. Het mag dan wel al augustus zijn, de nachten kunnen nog steeds erg oud zijn, een klein dekentje kan hier hulp bieden.
 • GEEN hoofdkussen, dit neemt enkel plaats in die je beter kan gebruiken. Je kan je kleren die je net uitdeed ook prima gebruiken als kussen ๐Ÿ™‚
 • eetgerief; vork, mes, lepel, beker, gamel of bord. Onze voorkeur gaat uit naar een gamel, we zijn dan ook scouts en geen toeristen ๐Ÿ˜€ een gamel kan heel goedkoop verkregen worden in de Decathlon, vraag anders eens of opa nog een gamel heeft liggen op zolder ๐Ÿ™‚
 • drinkfles
 • muggenspray ๐Ÿ˜€ (Hint hint Otter ๐Ÿ˜‰ )
 • Handdoek
 • Shampoo en douchegel, liefst eco-zeep (een van de belangrijkste wetten van de scouts en gidsen luid namelijk “Een scouts of gids heeft respect voor de natuur!”)
 • Snoep is nergens voor nodig jullie krijgen voldoende eten van ons en het zal jullie niet schaden om eens een aantal dagen van jullie suikerverslaving af te kicken ๐Ÿ˜€
 • en last but not least jullie laaiende enthousiasme om dit jaar weer een knetterzot kamp te beleven!!!!
Steek dit alles in een trekkingsrugzak (indien je dit niet hebt hoef je dit niet te gaan komen, een valies volstaat ook wel, maar wij willen de welpen goed opkweken om aspi te worden ๐Ÿ™‚ Wij zorgen voor vervoer vanaf het station voor de rugzakken maar, hou het volume alsjeblieft beperkt!!! ๐Ÿ˜€ Indien er nog vragen zijn kan die altijd aan Forel stellen. Anyย  questions (or translation difficulties) can be asked to Forel. Vous pouvez poser touts vos questions (ou difficultรฉs ร  traduire) ร  Forel. (Anthony.everaert@gmail.com) Enthousiaste groeten! Forel