welpenkamp 2016

Dag welpen en ouders Ik kan eindelijk weer actief zijn op de site dus deze zal voor de welpen vanaf nu weer prima up to date zijn 😀 Ik wil graag laten weten dat het welpenkamp van deze zomer zal doorgaan van 06/8 tot 14/8.(kwestie van jullie vakantie plannen niet in de war te gooien 🙂 ) Verder zijn wij nog op zoek naar kookouders voor tijdens dit kamp, dit kan zijn voor enkele dagen of het hele kamp (whatever voor u past :D) Als kook ouder vragen wij u om te zorgen voor ontbijt, middagmaal en avondeten tijdens het kamp, zodat wij als leiding ons volledig kunnen bezig houden met de gasten 😀 Wij houden ons wel bezig met vuur maken als dit nodig zou zijn 🙂 Brandstof wordt uiteraard vergoed en er wordt elke dag een budget voorzien voor de inkopen van het eten. Alle geïnteresseerden kunnen altijd een bericht sturen naar mij (forel) op 0470865230 of een mail sturen op anthony.everaert@gmail.com   Scoutsgroeten! Schrijverke, Butskop en Forel