Zeilkamp Juniors

Beste juniors en ouders op 11 juli vertrekken jullie op zomerkamp. Jullie vertrekken in Terneuzen. Jullie worden allemaal verwacht om 11u op de parking van de jachthaven (Scheldeboulevard 1, 4531 EJ Terneuzen, Nederland).  Jullie kennen elkaar allemaal goed, dus vertrouw ik erop dat jullie onder elkaar afspreken om te zorgen dat iedereen een lift naar daar heeft. 🙂 Het kamp kost 200 euro, te storten op BE47 7350 1631 4980. Dit neem je mee (In een slappe zak die sluit):
 • Correct uniform
 • Slaapzak
 • Slaapmatje is niet echt nodig (we slapen in de jachten.) maar spreek onder elkaar af om er toch enkele mee te hebben voor als er niet genoeg bedden zijn (ik heb geen flauw idee hoeveel slaapplaatsen er in totaal zijn)
 • Eetgerief
 • Zakmes
 • Zaklamp (een koplamp is zeer praktisch!)
 • Zonnecrème en hoofddeksel
 • Waterdichte kleren (jas en broek)
 • vol automatisch reddingsvest (als je er geen hebt, raad ik je sterk aan om te investeren!)
 • zwemkleren
 • minstens 2 paar schoenen (als mogelijk: best geen zwarte zolen)
 • t-shirts
 • lange en korte broeken
 • trui(en)
 • Toiletgerief
 • ondergoed en sokken
 • je goed humeur 🙂
Zorg a.u.b. voor een niet te grote zak, hoe meer je mee hebt hoe minder plaats je hebt. Papieren die je mee moet hebben:
 • Ouderlijke toestemming (Naar Nederland, stempel van de gemeente hoeft niet echt maar het mag altijd 🙂 )
 • Medische fiche 
 • identiteitskaart (als je jezelf niet vertrouwt neem je een kopie mee)
 • eurocross kaart
We komen terug op 26 juli, normaal gezien in Terneuzen, maar de weeromstandigheden zouden ons kunnen laten eindigen in een andere haven. We houden de ouders op de hoogte de dag ervoor. Het uur laten we de dag zelf weten. Met vragen kunnen jullie terecht bij Nick (Fb of 0498225775) Gsm nummers waar jullie de leiding op kunnen contacteren tijdens het kamp:
 • Nick (0498225775)
 • Orka (0478092226)
Hou er a.u.b. rekening mee dat we op het water niet altijd GSM bereik hebben.  Dus als we niet opnemen stuurt u maar een bericht en we bellen terug wanneer we weer bereik hebben. groetjes Standvastig Zeepaardje 🙂