welpenkamp 2016

Dag welpen en ouders Ik kan eindelijk weer actief zijn op de site dus deze zal voor de welpen vanaf nu weer prima up to date zijn đŸ˜€ Ik wil graag laten weten dat het welpenkamp van deze zomer zal doorgaan van 06/8 tot 14/8.(kwestie van jullie vakantie plannen niet in de war te gooien :) ) Verder zijn wij nog op zoek naar kookouders voor tijdens dit kamp, dit kan zijn voor enkele dagen of het hele kamp (whatever voor u past :D) Als kook ouder vragen wij u om te zorgen voor ontbijt, middagmaal en avondeten tijdens het kamp, zodat wij als leiding ons volledig kunnen bezig houden met de gasten đŸ˜€ Wij houden ons wel bezig met vuur maken als dit nodig zou zijn :) Brandstof wordt uiteraard vergoed en er wordt elke dag een budget voorzien voor de inkopen van het eten. Alle geĂ¯nteresseerden kunnen altijd een bericht sturen naar mij (forel) op 0470865230 of een mail sturen op anthony.everaert@gmail.com   Scoutsgroeten! Schrijverke, Butskop en Forel